MAGUNKRÓL

CÉGTÖRTÉNET

ALAPFILOZÓFIÁNK: MINŐSÉGET – MEGFIZETHETŐ ÁRON!

A XXI. század beköszöntével egy dinamikusan változó világ megújult kihívásaival kell szembenéznünk, mely megköveteli a piac igényeihez történő folyamatos alkalmazkodást.

Oly termékek előállítására törekszünk, melyek gondos vizsgálatok alapján összeállított komponensekből, folyamatos minőségellenőrzés mellett kerülnek a felhasználókhoz. Az ellenőrzött minőségű alapanyagokból korszerű gépsorok, szakképzett munkatársak segítségével, gondosan megtervezett receptúra szerint állítjuk elő virágföld keverékeinket és tápoldatainkat. Mindezeket csak korszerű, jól szervezett, hatékony üzem működtetésével lehet biztosítani. Vállalatunk modern előállító csarnokkal, kiváló felszereltségű raktárral és jól felkészült munkaerővel rendelkezik, amelyek együtt teljes körű logisztikai hátteret biztosítanak mottónk megvalósításához: „Minőséget – megfi zethető áron” előállítani. A TERRA-TŐZEG Tőzegfeldolgozó Kft. 2009-ben kezdte meg tevékenységét, 2012-ben került a TERRACOTTA csoport írányátása alá és megvásárolta a több, mint 20 éve a hazai piacon jól ismert és piac vezető ’GARRI’ márkanevet. A rövid és jól megjegyezhető nevet a képzelet szülte, a garancia szóból és Gaia (földanya) névből származik.

Alaptevékenységünk virágföld keverékek és tápoldatok előállítása, csomagolása, nagykereskedelmi értékesítése. A termékportfoliónkat folyamatosan bővítve, napjainkra a lakásban és a kertben található növények mindegyikéhez ajánlunk ültetéshez megfelelő virágföld keveréket, talajjavításhoz tőzeget és érett marhatrágyát, talajtakaráshoz különböző típusú fenyőkérgeket, tápanyag utánpótláshoz tápoldatokat. A kialakított magas színvonalú termékcsalád gyártása és fejlesztése során, korszerű csomagolási technológiát és talajtani laboratóriumunk több éves tapasztalatát használjuk fel.

CSOMAGOLÁS, GYÁRTÁS, SZÁLLÍTÁS

Minőségi magyar alapanyagok felhasználására törekszünk. Magyarországon található tőzegbánya területeink a következő 25-30 évben folyamatosan minőségi alapanyag ellátást biztosítanak üzemegységeink számára.

A virágföld keverék készítést és árukiadást mezőlaki és pomázi telephelyeinken végezzük.

Az előkészítő és csomagoló gépsorok közel 2 x 2 000 m2-es, minden igényt kielégítő gyártó-csarnokban helyezkednek el. A virágföldek receptúra szerinti alapanyag összeállításáról számítógép vezérelte földkeverő berendezés gondoskodik, mely programozás alapján adagolja és keveri a virágföldek alkotóelemeit, különböző tőzegfajták, gyepszintföld, komposzt, homok...stb. A keverőgépsor előrostál, kiválasztja a fémszennyeződéseket, megdarálja és rostálja a keveréket.

A töltőgépek automatikusan végzik a zsákok töltését és zárását, valamint a futószalagra helyezését. A kétcsatornás rendszer végső fázisában a palettázó gépsor segítségével a zsákok raklapokra kerülnek. A késztermékek csomagolása és automata fóliázó berendezéssel történik. A mikroprocesszoros vezérlés nagy rugalmasságot, megbízhatóságot, egyszerű kezelhetőséget, javítási és karbantartási lehetőséget biztosít.

A csomagolt késztermékek 2x2000 m2 fedett csarnokban illetve 20 000 m2-es szabad területen kerülnek elhelyezésre. A raktárainkból a vevői igényeknek megfelelően azonnali árukiadást tudunk biztosítani.

MINŐSÉGPOLITIKA

A Garri minőség nemcsak a kész termékekben mutatkozik meg, hanem a részfolyamatokban is. Az üzemben minőségbiztosítási vezetőt neveztünk ki erre a feladatra. Az európai minőségi előírások precíz betartásával kereskedőink munkáját segítjük, és ennek végeredményben termékeink vásárlói a haszonélvezői.

Kiemelt figyelmet fordítunk a vásárlói elégedettség mérésére és a beérkező észrevételeket, tanácsokat felhasználjuk termékeink és minőségbiztosítási rendszerünk tökéletesítéséhez.


LABORATÓRIUM

Az előállított keverékek receptúra szerinti minőségét saját laboratóriumunk folyamatosan ellenőrzi, melynek vezetője és felszereltsége maximális garanciát nyújt a folyamatosan kiemelkedő minőséghez.

BUY NOW