garri

 

 
 

Gyártás – csomagolás – szállítás

Minőségi magyar alapanyagok felhasználására törekszünk. Magyarországon található tőzegbánya területeink a következő 25-30 évben folyamatosan minőségi alapanyag ellátást biztosítanak üzemegységeink számára.

A virágföld keverék készítést és árukiadást mezőlaki és pomázi telephelyeinken végezzük.

Az előkészítő és csomagoló gépsorok közel  2 x 2 000 m2-es, minden igényt kielégítő gyártó-csarnokban helyezkednek el. A virágföldek receptúra szerinti alapanyag összeállításáról számítógép vezérelte földkeverő berendezés gondoskodik, mely programozás alapján adagolja és keveri a virágföldek alkotóelemeit, különböző tőzegfajták, gyepszintföld, komposzt, homok...stb. A keverőgépsor előrostál, kiválasztja a fémszennyeződéseket, megdarálja és rostálja a keveréket.

A töltőgépek automatikusan végzik a zsákok töltését és zárását, valamint a futószalagra helyezését. A kétcsatornás rendszer végső fázisában a palettázó gépsor segítségével a zsákok raklapokra kerülnek. A késztermékek csomagolása és automata fóliázó berendezéssel történik. A mikroprocesszoros vezérlés nagy rugalmasságot, megbízhatóságot, egyszerű kezelhetőséget, javítási és karbantartási lehetőséget biztosít.

A csomagolt késztermékek 2x2000 m2 fedett csarnokban illetve 20 000 m2-es szabad területen kerülnek elhelyezésre. A raktárainkból a vevői igényeknek megfelelően azonnali árukiadást tudunk biztosítani.