garri

 
 

Cégtörténet, tevékenység

Alapfilozófiánk: Minőséget – megfizethető áron!
A XXI. század beköszöntével egy dinamikusan változó világ megújult kihívásaival kell szembenéznünk, mely megköveteli a piac igényeihez történő folyamatos alkalmazkodást.
Oly termékek előállítására törekszünk, melyek gondos vizsgálatok alapján összeállított komponensekből, folyamatos minőségellenőrzés mellett kerülnek a felhasználókhoz. Az ellenőrzött minőségű alapanyagokból korszerű gépsorok, szakképzett munkatársak segítségével, gondosan megtervezett receptúra szerint állítjuk elő virágföld keverékeinket és tápoldatainkat.
Mindezeket csak korszerű, jól szervezett, hatékony üzem működtetésével lehet biztosítani. Vállalatunk modern előállító csarnokkal, kiváló felszereltségű raktárral és jól felkészült munkaerővel rendelkezik, amelyek együtt teljes körű logisztikai hátteret biztosítanak mottónk megvalósításához: „Minőséget – megfi zethető áron” előállítani.
A TERRA-TŐZEG Tőzegfeldolgozó Kft. 2009-ben kezdte meg tevékenységét, 2012-ben került a TERRACOTTA csoport írányátása alá és megvásárolta a több, mint 20 éve a hazai piacon jól ismert és piac vezető ’GARRI’ márkanevet. A rövid és jól megjegyezhető nevet a képzelet szülte, a garancia szóból és Gaia (földanya) névből származik.
Alaptevékenységünk virágföld keverékek és tápoldatok előállítása, csomagolása, nagykereskedelmi értékesítése. A termékportfoliónkat folyamatosan bővítve, napjainkra a lakásban és a kertben található növények mindegyikéhez ajánlunk ültetéshez megfelelő virágföld
keveréket, talajjavításhoz tőzeget és érett marhatrágyát, talajtakaráshoz különböző típusú
fenyőkérgeket, tápanyag utánpótláshoz tápoldatokat.
A kialakított magas színvonalú termékcsalád gyártása és fejlesztése során, korszerű csomagolási technológiát és talajtani laboratóriumunk több éves tapasztalatát használjuk fel.