Bio termékek

A természet erejével segítik a növények egészséges vegyszerektől és műtrágyáktól mentes fejlődését.

BIO termékek, kizárólag gondosan válogatott természetes alapanyagok felhasználásával készülő virágföld és tápoldat keverékek.

GARRI Bioföld általános


Felhasználható - a savanyú termesztő közeget igénylő növények kivételével - minden dísznövény termesztő közegeként A Garri BIO általános virágföld természetes nedvességtartalma és szerkezete révén ideális körülményeket teremt a növények számára. Bio kertészeti gazdálkodásban, termesztésben egyaránt felhasználható. A virágföld biztosítja a növény egészséges növekedését és a hosszantartó virágzását. Az alapanyagok összetétele jó öntözhetőséget és kiváló gyökérfejlődést biztosít A virágföld a növényeket utótrágyázás nélkül kb. 6 hétig ellátja a kezdeti fejlődéshez szükséges tápanyagokkal.
KISZERELÉS
20L
CIKKSZÁM
1 302 109 100
EAN
599 81445 11849
DB/KRT

DB/RKL
96

Javasolt felhasználási hónapok:

J
F
M
Á
M
J
J
A
S
O
N
D

GARRI Bioföld palántákhoz és zöldségekhez

Felhasználható konyhakerti zöldségfélék termesztő közegeként A Garri Bioföld „C” konyhakerti zöldségfélékhezföld természetes nedvességtartalma és szerkezete révén ideális körülményeket teremt a növények számára. Bio kertészeti gazdálkodásban, termesztésben egyaránt felhasználható. A konyhakerti zöldségföld biztosítja a növény egészséges növekedését és optimális fejlődését. Az alapanyagok összetétele jó öntözhetőséget és kiváló gyökérfejlődést biztosít
KISZERELÉS
20L
CIKKSZÁM
1 302 110 100
EAN
599 81445 11832
DB/KRT
48
DB/RKL
96

Javasolt felhasználási hónapok:

J
F
M
Á
M
J
J
A
S
O
N
D

GARRI Bio szerves tápoldat általános


Speciális összetétele alapján felhasználható valamennyi szoba- és balkon növényhez. Felhasználható: Minden virágzó és zöld növény tápanyag utánpótlására. A készítmény természetes eredetű (növényi és állati) tápanyag tartalma miatt a növények számára létfontosságú tápelemeket műtrágyák és egyéb kemikáliák felhasználása nélkül biztosítja. Alkalmazása során - növénykondicionáló hatásának köszönhetően - elősegíti a növények dúsabb levélfejlődését és virághozamának növelését.
KISZERELÉS
1L
CIKKSZÁM
1 303 406 100
EAN
599 81445 11986
DB/KRT
9
DB/RKL
675

Javasolt felhasználási hónapok:

J
F
M
Á
M
J
J
A
S
O
N
D

GARRI Bio szerves tápoldat palántákhoz és zöldségekhez


Felhasználható: Speciális összetétele alapján felhasználható palántanevelésnél és zöldségfélék termesztésénél a tápanyagok utánpótlására. A készítmény természetes eredetű (növényi és állati) tápanyag tartalma miatt a növények számára létfontosságú tápelemeket műtrágyák és egyéb kemikáliák felhasználása nélkül biztosítja. Alkalmazása során - növénykondicionáló hatásának köszönhetően - elősegíti a palánták erőteljesebb növekedéstét, a termesztett zöldségfélék beltartalmi értékeinek javulást.
KISZERELÉS
1L
CIKKSZÁM
1 303 408 100
EAN
599 81445 12006
DB/KRT
9
DB/RKL
675

Javasolt felhasználási hónapok:

J
F
M
Á
M
J
J
A
S
O
N
D

GARRI Bio szerves tápoldat muskátlikhoz és balkonnövényekhez


Speciális összetétele alapján felhasználható muskátlikhoz és valamennyi balkonnövényhez. Felhasználható: Muskátli és balkonnövények tápanyag utánpótlására. A készítmény természetes eredetű (növényi és állati) tápanyag tartalma miatt a növények számára létfontosságú tápelemeket műtrágyák és egyéb kemikáliák felhasználása nélkül biztosítja. Alkalmazása során - növénykondicionáló hatásának köszönhetően - elősegíti a növények dúsabb levélfejlődését és virághozamának növelését.
KISZERELÉS
1L
CIKKSZÁM
1 303 407 100
EAN
599 81445 11993
DB/KRT
9
DB/RKL
675

Javasolt felhasználási hónapok:

J
F
M
Á
M
J
J
A
S
O
N
D

BUY NOW